Sunday, 22 June 2014

fakta kangen water

Pensijilan ini yang mengeluarkan kerajaan Amerika melalui WQA ( Water Quality Association ) . " Enagic is the only water ionizer company " dengan peringkat tertinggi yang pernah di keluarkan oleh WQA iaitu : GOLD SEAL CERTIFICATION
Pensijilan ini di keluarkan kerajaan Jepun melalui jabatan kesihatan(persatuan doktor -doktor) . Pensijilan ini boleh di keluarkan jika sudah 6500 lebih doktor yang memeriksa jika air ini layak di gunakan . Contoh salah satu Doktor Jepunnya adalah : Dr . Hiromi Shiya yang meneliti ke 300,000 lebih pesakit sebelum dan sesudah mengambil air kangen untuk membantu penyembuhan


Air Bersifat Alkalin yang diperlukan tubuh

Fakta 1


Dr Otto ini menerima anugerah nobel tertinggi untuk umat manusia tahun 1931 kerana penemuan dia tentang : Punca Kanser . Beliau berkata seperti ini : Rangkaian kanser di sebabkan kelebihan asid , yang mana rangkaian sel yang sihat itu adalah alkali , Air di bagi menjadi 2 , ada ion positif untuk asid dan ion negative untuk alkali . Di dalam tubuh manusia di perlukan ion negative saja atau air alkali .

fakta 2

Dr . Gerald Bresnahan adalah doktor Presiden Amerika sekarang . Beliau sudah berkhidmat dari zaman Presiden Ronald Reagan , Bill Clinton , Goerge Bush dan sekarang Barack Obama .

Disini Dr.Gerald menyampaikan :
" Kami sebagai doktor memahami pentingnya makanan yang sifatnya alkali selama bertahun - tahun , tapi kami tidak pernah berjaya mendapatkan makanan yang sempurna untuk mendapatkan asas - nya , kerana makanan tersebut tidak pernah mencukupi sebagai pengimbang badan agar tubuh pesakit kami tetap terjaga kesihatannya .

Untuk mendapatkan perubahan PH tubuh dari asid ke alkali , sebenarnya sangat mudah , yang selama ini kita sudah mengenal dengan mengambil air putih yang bersifat alkali ( air kangen ) .

Ribuan dari ratusan pesakit - pesakit kami mendapat hasil yang sangat luar biasa kemajuan kesihatannya dengan mengambil air kangenNo comments:

Post a Comment